Langdurige begeleiding aan huis (van 3 maanden tot 1 jaar)

Langdurige begeleiding aan huis (van 3 maanden tot 1 jaar)

"Stijn is een jongen van acht jaar. Zijn ouders weten zich geen raad meer met zijn drukke en soms zelfs agressieve gedrag. Op school krijgen ze te horen dat Stijn een aangename jongen is. Ze beginnen het gevoel te krijgen dat er iets is dat binnen hun gezinnetje misloopt, maar wat? En het belangrijkste, wat kunnen ze eraan doen om terug een leuke sfeer in huis te creëren?"

Samen zoeken
Herken je jezelf in bovenstaande situatie, dan kan een mobiele begeleiding jou op weg helpen. Een gezinsbegeleid(st)er komt wekelijks bij jou aan huis om samen met jouw gezin te zoeken hoe de situatie weer hanteerbaar kan worden.

Samen evalueren
Op geregelde tijdstippen staan we met jou stil of de ingeslagen weg het gewenste effect heeft binnen de opvoeding. Soms is het nodig het proces bij te sturen. We staan er eveneens stil hoe jij de begeleiding ervaart.

Duur en intensiteit van de begeleiding
Een gezinsbegeleid(st)er komt gemiddeld eenmaal per week bij je thuis.
De begeleiding loopt zolang jij en de gezinsbegeleid(st)er dit zinvol vinden en duurt minimaal drie maanden en maximaal één jaar.

Prijs
Deze begeleiding is gratis.

Waar
Deze module wordt aangeboden in onze afdelingen:
• CKG De Kleine Kameel in Lier
• CKG De Kleine Parachute in Vilvoorde

Interesse
Je kunt ons elke werkdag tussen 9.00h en 17.00h telefonisch je vraag stellen of tijdens de werkuren langskomen om een afspraak te maken.
Tijdens een gesprek bekijken we of we een gepast aanbod kunnen doen. Indien dit niet zo is, verwijzen we je door naar een meer aangewezen dienst.